0 comments

Αρωματικό χταπόδι

Published on Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011 in

  1 φρέσκο χταπόδι περίπου ενός κιλού
  1 μεγάλο κρεμμύδι
  1 κρασοπότηρο ξίδι
  ελαιόλαδο
  2 κουταλάκια σιναπόσπορος
  2 κουταλάκια μαραθόσπορος
  2 κουταλάκια σπόρος γλυκάνισου
  θυμάρι
  1 μικρό ματσάκι ψιλοκομμένος άνηθος
  1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι


Βράζουμε το χταπόδι σε πολύ χαμηλή φωτιά με ένα φλιτζανάκι νερό και το ξίδι, χωρίς αλάτι. Το βγάζουμε όταν έχει βράσει, χωρίς όμως να το αφήσουμε να λειώσει. Το ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά, το αφήνουμε τουλάχιστον μια ώρα να μαριναριστεί και το τρώμε κρύο. Μπορούμε άνετα να το φτιάξουμε και από την προηγουμένη και να το φυλάξουμε στο ψυγείο.



Aπό τον Αλέξανδρο Γιώτη

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

No Response to "Αρωματικό χταπόδι"

Add Your Comment