0 comments

Πολύχρωμη σαλάτα

Published on Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011 in

Υλικά για 4 μερίδες:

  1 μεγάλη καρδιά μαρουλιού
  1/2 ματσάκι ρόκα
  2 ώριμες ντομάτες
  1 αγγούρι
  2 βραστές πατάτες κομμένες σε ροδέλες
  1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  κάππαρη - 2 κλωναράκια καππαρόφυλλα
  αλάτι - ελαιόλαδο

Ολη η νοστιμιά αυτής της σαλάτας έγκειται στη φρεσκάδα των υλικών που οφείλουν να είναι ζωντανά, στις φρεσκοβρασμένες πατάτες, στο πολύ καλό ελαιόλαδο. Απλά τοποθετείς τα λαχανικά, αν είναι δυνατόν ολόκληρα για να ξεχωρίζει η φρεσκάδα τους σε μια πιατέλα, κόβοντας μόνο το αγγούρι και τις ντομάτες, αλατίζεις με χοντρό αλάτι και περιχύνεις με λίγο ελαιόλαδο, καλύτερα να είναι αγουρέλαιο. 
Δεν υπάρχει καλύτερη παρέα για το ψάρι στη σχάρα.

Aπό τον Αλέξανδρο Γιώτη

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

No Response to "Πολύχρωμη σαλάτα"

Add Your Comment