0 comments

Ριζότο με καλαμαράκι

Published on Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011 in

Υλικά για 4 μερίδες:


  400 γρ. φρέσκα καλαμαράκια σε ροδέλες
  400 γρ. ρύζι αρμπόριο
  3 - 4 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
  2 ντομάτες ώριμες πολτοποιημένες
  100 γρ. κονκασέ
  μαϊντανός και άνηθος ψιλοκομμένος
  1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  2 ποτήρια λευκό κρασί
  8 κουταλιές ελαιόλαδο
  6 φλιτζάνια ζωμό ψαριού ή κότας
  αλάτι - πιπέρι


Σοτάρουμε το κρεμμυδάκι με το ελαιόλαδο, ρίχνουμε το μαϊντανό, τον άνηθο και τα καλαμαράκια. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τη ντομάτα, το ζωμό και το αλάτι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψήνουμε με σκεπασμένη την κατσαρόλα για 20 λεπτά.

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

No Response to "Ριζότο με καλαμαράκι"

Add Your Comment