0 comments

Σνίτσελ Χόφμαν

Published on Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011 in

Για κάθε μερίδα
  1 φιλέτο από ψαρονέφρι που θα ζητήσεις από το χασάπη σου να το χτυπήσει για σνίτσελ
  1 φέτα ζαμπόν
  1 φέτα έμενταλ
  βούτυρο
  1 αυγό χτυπημένο
  τριμμένη φρυγανιά
  μαϊντανό ψιλοκομμένο


Ανοίγουμε το σνίτσελ, το αλατίζουμε, τρίβουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Βάζουμε στη μισή του πλευρά το τυρί και το ζαμπόν και το διπλώνουμε σαν να κλείνουμε βιβλίο.
Το περνάμε από το χτυπημένο αυγό και μετά από τη φρυγανιά. Το τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές σε βούτυρο ή σε ηλιέλαιο αν το θέλουμε πιο ελαφρύ. Πασπαλίζουμε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό.


Aπό τον Αλέξανδρο Γιώτη

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

No Response to "Σνίτσελ Χόφμαν"

Add Your Comment