0 comments

Σκορδόσουπα

Published on Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011 in

Υλικά για 4 μερίδες:


  4 σκ. σκόρδο ή 5 φρέσκα σκόρδα
  χονδροκομμένα
  4 αυγά
  2 κτσ λάδι
  1 πρέζα θυμάρι (ταιριάζει και το φασκόμηλο)
  4 φέτες χωριάτικο ψωμί φρυγανισμένο
  1,5 λ. νερό


Μπορείτε είτε να βράσετε το σκόρδο, το θυμάρι και το λάδι απ' ευθείας (πιο ελαφρύ) για 20 λεπτά είτε να τσιγαρίσετε το σκόρδο στο λάδι μέχρι να ροδοκοκκινίσει (προσοχή μη σας ξεφύγει διότι πικρίζει), να προσθέσετε το αρωματικό και μετά να προσθέσετε το νερό και να βράσετε για 20 λεπτά (πιο δυνατή γεύση). Οταν περάσουν τα 20 λεπτά, θα σπάσετε ένα-ένα τα αυγά και γρήγορα με ένα πιρούνι θα τραβάτε την ουσία τους ώστε να σχηματιστούν δίχρωμες κλωστές. Σερβίρετε 1 φέτα ψωμί σε κάθε πιάτο και τη σούπα από πάνω.

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

No Response to "Σκορδόσουπα"

Add Your Comment