0 comments

Τραχανάς

Published on Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011 in

Υλικά για 4 μερίδες:

  200 γρ. τραχανά
  100 γρ. φέτα
  2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  1 μεγάλη ώριμη φρέσκια ντομάτα
  1 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
  1 ματσάκι ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο


Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο τον τραχανά με το κρεμμυδάκι και σβήνουμε με το νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τον τραχανά να ψηθεί μέχρι να γίνει σαν σπυρωτό ριζότο. Προς το τέλος, προσθέτουμε την ντομάτα, το μαϊντανό, το δυόσμο και την φέτα.

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

No Response to "Τραχανάς"

Add Your Comment